icon
icon
icon
icon
icon
  • Φιλοσοφία

    Ο "μάγος" είναι εδώ... και αυτό το καλοκαίρι!
  • icon
  • Μενού

    Νόστιμες γεύσεις από τους καλύτερους chef της πόλης
  • icon
  • Φωτογραφίες

    Δείτε τον όμορφο νεοκλασικό χώρο του Balthazar
  • DINNER MENU

    ΓΙΑ ΑΡΧΗ . . . 

    Πράσινη ανάμεικτη σαλάτα με vinaigrette εσπεριδοειδών

    Σαλάτα quinoa με αρακά, αγγούρι, avocado και dressing μέλι-μουστάρδα-λεμόνι

    με ή χωρίς καπνιστό σολομό

    Σαλάτα με αμπελοφάσουλα, καπνιστά αμύγδαλα και Ταϋλανδέζικο  λαδολέμονο

    «Εναλλακτική» χωριάτικη σαλάτα  με κόκκινα και κίτρινα ντοματίνια

    Mozzarella di Bufalla με φουρνιστά ντοματίνια και βασιλικό

    Σαλάτα grapefruit με αγγούρι, δυόσμο και dressing από τους χυμούς τους

     

    Tartare σολομού πάνω σε πουρέ από μωβ Περουβιανή πατάτα με κρέμα avocado και σάλτσα miso-πορτοκάλι

    Vitello λακερδάτο με αλμυρίκια

    Carpaccio λαυράκι με αχινό, αυγοτάραχο, passionfruit, ελαιόλαδο και ψημένο ψωμί

    Tostada με μυλοκόπι και salsa πράσινου μήλου

    Καλαμάρι τηγανιτό με  taramiso, μαριναρισμένο αγγούρι

    Tataki μοσχαρίσιο με σάλτσα ponzu- σέλινο

          ΤΥΡΙΑ

    Ποικιλία από ελληνικά τυριά

    ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

    Linguini al pesto

    Strozzapreti ρόκας με σάλτσα ντομάτας

    Penne με ντοματίνια και βασιλικό

    Dumplings με γαρίδες

    ΨΑΡΙ  ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ

    Σολομός μαριναρισμένος σε soysauce και μέλι, με  πουρέ σελινόριζας

    Μυλοκόπι στη σχάρα  με τάρτα κολοκύθι,  γλιστρίδα  και σάλτσα piccata

    Λαυράκι με salsa ντομάτα-ρίγανη και πιλάφι freekeh

    Τόνος με καπνιστή  μελιτζανοσαλάτα, wakame  και σάλτσα teriyaki-yuzu

    Flap chuck στησχάραμεπουρέparsnip καιdemi-glace παντζάρι

    All time “Balthazar” classic κεφτεδάκια με πατάτες τηγανιτές και dip γιαούρτι-δυόσμο

    “Ribeye κοτόπουλο”  με φουρνιστά ντοματίνια και πουρέ πατάτας πιρουνάτο με ελαιόλαδο

    Φιλέτο μοσχαρίσιο  BlackAngus με τηγανιτές πατάτες και σάλτσα κάπαρη

    Tagliata μοσχαρίσια με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από καραμέλα ξυδιού Jerez

    Subscribe to our Newsletter